Energi og ernæring

Energi og ernæring

Energi er et must for hjernens funktioner, herunder synet, indlæring og udvikling. Visuelle problemer kan opstå som følge af en kemisk ubalance. Biokemien har betydning for indlæring og udvikling.

En ting er at se tydeligt, en anden ting er at forstå det man ser. Syn er et kompliceret samspil mellem øjne, hjerne og kroppens motoriske færdigheder. Dette samspil er i høj grad påvirket af energiniveauet.

Hvis du har været ude for en ulykke påvirkes din krops biokemi. Inflammation i det skadede område kan give inflammation i hele systemet.

Mange oplever samtidig opslidende forløb,  som tærer på kroppen. Det kan give forstyrrelser i stofskiftet, hormoner, immunforsvaret, fordøjelsen m.m.

Derfor er det vigtigt at give kroppen gode vilkår, spise rigtigt og tilføre de næringsstoffer, som er nødvendige. Der findes kosttilskud som kan bruges i behandlingen, som dæmper inflammation og smerter m.m.

Hvis vi har mistanke om at din biokemi er i ubalance på grund af for langsomme eller utilfredsstillende resultater, vil vi anbefale dig at få undersøgt dette.